«Vi utvikler konkurransedyktige bygningselementer som tilfredsstiller dagens og fremtidens miljø- og energikrav»
Kontakt oss: +47 922 90 838

 

Profilbilde Henning Thorsen 2
Daglig leder

Henning Thorsen, entreprenør(32 år). Utdannelse Entreprenørskap på BI(2008). Vært grunder/entreprenør i flere prosjekter, og har spesialisert seg innenfor innovasjon og kommersialiseringsprosesser. Hans bransjekunnskaper og bransjekontakter innenfor byggnæringen, har han tilnærmet seg de siste 4-5 årene der han har jobbet med andre prosjekt innen byggenæringen.

Tlf; 92290838

Mail; henning@termowood.no

 

Produksjonssjef

Tron Arne Hagen har flere år med erfaring som tømmer, og har et veldig godt øye for detaljer, konstruksjonsteknikk og løsninger. Han har ansvaret for produksjon og er en som kvalitets sikrer prosjekter for produksjon.

Tlf; 91598045

Mail; tron.arne@termowood.no

Produksjonsassistent

Gaute Eidsæter Smukkestad er 25 år og har erfaring innen mekanisk arbeid, produksjon og vedlikehold av produksjonsutstyr.

 

Jørgen Beitdokken

 

 

 

 

 

 

Ingeniør/prosjekterer

Jørgen Beitdokken, høyskoleingeniør byggfag (35 år). Utdannet på Høgskolen i Gjøvik(2003). Jobbet som rådgivende ingeniør Norconsult i 11 år med store og små prosjekter, hovedsakelig innen betong, men også litt stål og tre. I de siste årene har fokuset vært mer på tre. Har kompetanse blant annet innen BIM(modellering, tegning) og dimensjonering. Flyttet til Hurdal i 2015.

Mail; jorgen@termowood.no

 

Hans Petter Rygh

 

 

 

 

 

 

Prosjekt salg

Hans Petter har bakgrunn innen markedsføring og har i tillegg fagbrev som Tømrer. Han har i mange år drevet med salg og markedsføring innen bygge bransjen i Norge, spesielt med festemateriell til bygg i tre, betong og stål. Gode kunnskaper om konstruksjons skruer til Trekonstruksjoner.

Tlf 474 63 100

Mail hans.petter@termowood.no

 

Oppfinner

Leif Nettum, (64år) oppfinner av produktene til Termowood As. 30 årserfaring med arbeid og utvikling av materialer til byggebransjen i Norge og Spania. Sterk interesse for byggevarer og arkitektur. Vært selvstendig næringsdrivene siden 1980. Utviklet sitt første patent i 1998, byggeblokker med isolering i det spanske markedet. Han fikk innvilget patent for sitt termoprodukter i 2007. Første produktet som ble utviklet var Termo laft.